10 trucuri care îți vor crește șansele la femei cu peste 50%

Pentru a avea succes la femei nu trebuie să fii nici Bieber nici Brad Pitt. Diferența între băieții care nu au succes la femei și cei care se bucură de prezența și iubirea lor este făcută de lucruri mult mai simple decât probabil își imaginează cei din prima tabără. Preocuparea pentru aceste lucruri nu depinde nici de averi, nici de frumusețea răpitoare, nici de vreo inteligență superioară.

Aspectul

femeiDacă stai să te gândești din perspectiva ta de bărbat, practic este primul lucru care și pe tine te atrage la o femeie. Ia ghici!? Și de partea cealaltă e la fel.

Aspectul nu este ceva ce ține neapărat de costum Armani. Nici pe departe! Aspectul unui bărbat, pentru a nu fi desconsiderat din prima, trebuie să fie îngrijit. Asta înseamnă pe de o parte alegerea hainelor cu gust și asortarea lor cât de cât, iar apoi curățenia și factorul de igienă.

Sunt lucruri care nu costă decât timp. Nu trebuie să mergi la manichiură, pedichiură și cosmetică. Toate astea poți să le îngrijești singur acasă, trebuie doar să te preocupe și îți vor intra în rutină.

Gustul la haine: dacă chiar nu stăpânești deloc faza asta, te poți lăsa ajutat de o prietenă. Cu banii cu care până acum te îmbrăcai prost, te poți îmbrăca de acum încolo bine. Garantat!

Nu uita de sănătate! Sunt aspecte ale sănătății tale de care poate nu ești conștient, dar care te pot dezavantaja serios și ireparabil. Unul dintre acestea este spre exemplu mirosul gurii. E o chestiune de care nu îți dai seama singur. Iar cei din jur în marea lor majoritate nu îți vor spune asta pentru că e jenant. De aceea cel mai bine este să faci o convenție cu un prieten bun pentru a vă comunica unul altuia aspecte de acest gen. Poți fi chiar Brad Pitt, dacă “îți pute gura”, șansele la fete sunt ZERO.

Umorul

femei

Pentru a impresiona pozitiv o fată, băieții nu trebuie să se poarte ca și cum le-ar fi murit pisica, sau ca și cum și-ar fi înghițit limba. Nu trebuie să ai limbarniță pentru a fi deținător de simțul umorului. Dar într-o discuție, poți oricând să analizezi în minte subiectul și să scoți o idee haioasă. Atenție doar să nu fie ceva vulgar sau de prost gust. Bunul simț nu ține neapărat de nivelul intelectual și de pregătire într-un anumit domeniu. Trebuie să fii finuț și drăgălaș.

O glumă va fi mereu cel mai bun punct de plecare într-o relație. Chiar dacă te gândești bine la ea dinainte, ca și replică de agățat. Poate face parte din strategia ta proprie. O chestie gândită e ca o strategie și faptul că te gândești la astfel de strategii nu înseamnă că ești cu două fețe. Nu ignora necesitatea unei pregătiri pentru ceva ce îți va face viața mai frumoasă. Lucrurile lăsate la voia întâmplării pot însemna și faptul că nu te preocupă deloc viața ta.

Sensibilitatea

femei

Pentru mulți băieți fără experiență, a fi sensibil poate însemna a fi papă lapte. În doze concentrate chiar așa e. Dar dacă tu pozezi mereu într-un macho puternic și fără frică, lipsit de sentimente, asta nu o să te ajute foarte mult în a atrage fetele. Or fi și dobitoace care chiar apreciază asta dar… cine are nevoie de ele?

Un tip tare cu o inimă de aur. Asta apreciază ele cel mai mult. Un bărbat trebuie să fie în stare să empatizeze cu o femeie, să o asculte și să vibreze la problemele ei.

Chiar dacă ești în prima fază când abia o cunoști, vă vedeți acum prima oară și aveți un dialog. Fi atent la chestiile sensibile la care ar trebui să vibrezi, chiar dacă fix în cot te doare de problemele ei. Stai de vorbă cu ea pentru că într-un fel ți-ai dori să fie prietena ta. Ei bine, după ce asta se va întâmpla, oricum va trebui să vibrezi. Dar ca să faci asta să se întâmple, impune-ți să o faci de acum, de la prima discuție. O vorbă caldă de încurajare le dă semnalul că au de ce să continue discuția cu tine.

Talentul

femeiDa, aici ar fi ceva de muncit. Nu trebuie să fii campion național la ceva anume, însă ceva trebuie să știi să faci. Orice. Să cânți, să dansezi, să scoți rotocoale de fum, să desenezi pe șervețele de hârtie sau să faci origami… ceva. Lipsa talentului nu este o situație care să te omoare, dar un mic talent te scoate automat în fața celorlalți băieți.

Caută ceva care ți se potrivește, citește pe net despre acel lucru, perfecționează-te. Uită-te pe Youtube la tutoriale, învață să faci ceva mai bine ca ceilalți băieți din jurul tău.

Succesul

femeiFemeile își doresc câștigători. Asta în viață nu înseamnă neapărat a fi băiat la yahtul tău. Dacă ai o slujbă stabilă și un loc în care să stai, chiar dacă e închiriat, deja astea sunt semne că te descurci.

Atracția către stabilitate vine din preistorie când femeile trăgeau la vânători. E o chestie instinctuală până la urmă. O femeie trebuie să se asigure că eventualii săi copii vor avea ce mânca. Chiar și atunci, erau văzuți altfel cei care aveau pe ei o blană de tigru sau de mamut, față de cei cu blană de capră. Dar cei în fundul gol e clar că nu vedeau femeie la peșteră.

Relația cu familia

femei

Tot la capitolul om de încredere este și imaginea pe care ți-o formezi atunci când vrei, nu vrei, îți expui relația cu familia. Fata oricum te va surprinde la un moment dat vorbind cu familia la telefon sau chiar față în față.

Un băiat care își desconsideră familia dă o impresie proastă. Altul care e prea mămos, la fel. Așadar trebuie să ai o relație deschisă și normală cu ai tăi pentru a fi bun în ochii ei. Deoarece automat în mintea ei, așa cum te porți acum cu familia, așa te vei purta și cu noua familie, în care ea și copilul vor avea rolurile principale.

Dacă ești foarte tânăr, ca băiat, lucrurile astea cu viitoarea familie ți se pot părea prostii. Dar fetele, de la vârste foarte fragede au deja acest simț al familiei pe care doresc să și-o închege.

Inteligența

femei

Nu te panica! Nu trebuie să fii Stephen Hawking ca să cucerești o fată care îți place. Doar că orice fată, așa cum le știm, vorbește mult. Și se așteaptă să aibă cu cine.

Dacă ești un mutulică ce mai repede înghite în sec decât să scoată o vorbă, ești ca și mort pentru fete. Vei fi bun doar să le aduci cafeaua pe masă.

Ca să poți menține atenția unei fete trebuie să înveți să vorbești. Din fericire și asta se poate învăța. Singur, în fața oglinzii. Singur, în mașină. Alături de colegii de servici. Fă-ți un obicei în a discuta cu oricine îți iese în cale. Mai devreme sau mai târziu se va prinde de tine și vei putea susține o conversație la nivelul la care ești, pentru fata de nivelul tău pe care vrei să o cucerești.

Abilitatea sexuală

femeiStai liniștit! Ești la început, abia o cunoști. Singurul lucru pe care trebuie să îl știi acum este să îți ții boii în frâu. Chiar dacă singurul lucru care îți trece prin cap este cum lingi înghețată de pe buricul ei, nu trebuie să lași asta să se vadă foarte tare. Doar un pic. Atât de puțin (sau de mult) încât ea să știe că este atractivă pentru tine.

Mai departe, chiar dacă ești novice, o să înveți. Ai de unde, nu trebuie să-ți spunem noi. Doar nu te lăsa foarte tare dus de val. Mai ales dacă ești începător în ale amorului.

Dar un mic pont nu îți va strica. Nu râde după ce citești!

Încearcă să te îmbraci în așa fel încât să se vadă că ai ceva în pantaloni. Nu trebuie să fie o chestie prea evidentă, nu trebuie să îndeși două perechi de ciorapi în chiloți. Doar să se vadă că acolo e ceva. Au recunoscut multe femei că acest lucru contează!

Sociabilitatea

femei

Aici iar trebuie să-ți dai interesul. O fată trebuie să știe că atunci când va dori să te introducă în cercul ei de prieteni (mai ales de prietene), nu va avea surpriza să-i lase pe toți dezamăgiți. Ea nu vrea să se facă de rușine cu tine, iar asta afectează părerea ei despre tine mai mult decât crezi.

Iar aici vin celelalte puncte la susținere: inteligența și simțul umorului. Combină-le bine și nu fi tu cel care îi îndreaptă pe toți către plăcuța pe care scrie Exit.

Încrederea

femeiDacă s-ar face un sondaj și femeile ar trebui să aleagă un singur lucru care definește un bărbat cu care ar dori să fie împreună, acela ar fi încrederea.

Încrederea nu numai cumulează toate celelalte calități, dar le și lipește de tine cu o etichetă deasupra. De asemenea, încrederea poate îmbrăca diverse forme și conotații. Un bărbat care bârfește și dă din casă, e la fel de lipsit de încredere ca și unul care nu apare niciodată la timp. De aceea, încrederea este nu neapărat o calitate ci un sentiment pe care o fată îl are în legătură cu tine. Încrederea se construiește în timp și se bazează pe conduită.

Tu, băiete, trebuie să fii om serios. Dacă vrei o relație serioasă cu o fată bună, trebuie să fii serios. Asta nu înseamnă că trebuie să renunți la nebunii. Nu, alea te fac mai atractiv. Dar seriozitatea în lucruri care dau încredere în tine este cel mai important lucru.

O sa-ti placa si astea

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proaspete