Array

Arnold Schwarzenegger la bătaie cu Donald Trump

În cunoscutul său stil megaloman, Donald Trump se lăuda dimineață cu cifrele sale de rating ale show-lui The Apprentice, pe când cu mare grație îl găzduia. Iar comparația era făcută bineînțeles cu noua premieră a show-ului, găzduită acum de Arnold Schwarzenegger.

“Wow, a ajuns ratingul iar Schwarzenegger este distrus de cifrele mele, de la sezonul unu până la cel de-al 14-lea!” strigă Trump pe Tweeter. ” Comparați-l pe el cu primul meu sezon! ” se laudă Trump și se autointitulează The Rating Machine – Mașina de rating.

Arnie nu se lasă intimidat și îi răspunde președintelui:

“Nu e nimic mai important decât munca omului, Donald Trump! Îți doresc mult noroc și sper că vei munci pentru TOȚI americanii cu aceeași dăruire și la fel de agresiv cum ai muncit pentru rating! ” spune Arnold aducând atingere convingerilor pe alocuri rasiste ale actualului președinte american.

În realitate, după ce a avut loc premiera ultimului sezon, acum numit The new celebrity apprentice, cifrele de rating au scazut cu 43% față de premiera sezonului din 2015 găzduit pe atunci de Donald Trump.

[fblikebox id=568]

O sa-ti placa si astea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proaspete