Leonne Weeks, o fată de 16 ani din Rotherham, a fost găsită moartă ieri pe o alee izolată din zona Dinnington, la 20 de minute după ce familia a declarat-o dispărută.

Moartea ei fusese declarată suspicioasă de către poliție încă de la descoperirea cadavrului, datorită rănilor multiple. Neexistând martori, circumstanțele morții sale erau incerte.

Iată însă că în urma postărilor de pe Facebook ale prietenilor tinerei, poliția a ajuns în posesia unor informații interesante. Mai mulți prieteni au declarat că fata a plecat să se întâlnească cu un bărbat neidentificat pe care îl cunoscuse pe un site specializat de dating online.

“Nu știu ce s-a întâmplat. Tot ce știu este că a mers să se întâlnească cu un tip pe care l-a cunoscut pe un site de matrimoniale. Apoi au găsit-o moartă!”, declară un apropiat al victimei.

Chiar dacă nu sunt făcute publice deocamdată amănunte, cu siguranță că în urma investigării activității sale online, poliția va afla mai multe despre persoana respectivă.

Prietenii și cunoscuții tinerei declară că aceasta era o fată la locul ei, foarte veselă și activă.

“It’s just so shocking – I can’t believe it, I never thought something like this would happen!” spune unul dintre prietenii fetei.

Poliția a închis azinoapte două alei din apropierea locului unde Leonne a fost găsită moartă. În tot acest timp cunoscuții au amenajat un altar cu pozele fetei, unde au depus zeci de buchete de flori.