Ce ar trebui să învețe nevestele de la amante

Dragele mele,

pentru a putea beneficia pe deplin de învățăturile acestui minunat articol, trebuie în primul rând să vă eliberați mintea de toate cele rele și făr’ de însemnătate, cum ar fi ura și desconsiderația nemărginită pe care le aveți față de amante.

Apoi, trebuie să coborâți puțin de pe înaltul soclu al monumentului numit căsnicie, de unde priviți cu un soi de scârbă în jos la cele care, nevinovate, stau doar în umbra unora ca voi, numindu-se doar amante.

Că vă place sau nu, amantele există și ele pentru un motiv. Și nu sunt o specie pe cale de dispariție, așa cum natura sau omul uneori înfăptuiește fapte de divinitate și lasă pieirii ceva gen rinocerul mov cu 3(trei) coarne. Ele există pentru că fac ceva mai bine ca voi, în moduri pe care voi refuzați să le înțelegeți sau să le acceptați. Nimeni nu poate forța un bărbat să iubească. E ca un concurs de răbdare, dorință, bunăvoință, grație și un rest de alte virtuți prin care o persoană să merite a fi iubită.

Nota autorului (discleimăr): Următoarele axiome au fost enunțate de o femeie care a fost și prietenă și soție și amantă. Carevasăzică știe cu ce se mănâncă treaba, în sensul în care a avut atâta prezență spirituală încât să se analizeze pe sine în toate cele trei ipostaze, să vadă diferența de atitudine a femeii în funcție de poziția pe care o are lângă un bărbat. Cu alte cuvinte, eu, ăsta micu de șade’n cur acum și scrie frenetic legat la ochi, vorba aia: -Ce faci Gheorghe? -Ia, numa șed…

  1. Amantele sunt persoane lângă care e mișto să petreci vremea

Ea e mereu fericită să-l vadă (sau măcar pare). Și asta se reflectă în multe moduri: zâmbește, face gesturi drăgăstoase, tonul vocii e cald, răspunde la atingeri duioase. Ea caută să-i șteargă de pe față tot stresul acumulat într-o zi de lucru. De-aia el vrea s-o vadă din nou.

Nevasta: De ce-ai venit la ora asta?! N-ai treabă acasă? Vii aici ca la hotel?

2. Amantele își arată interesul față de hobby-urile lui

Interesele similare și atracția către interesul celuilalt face ca doi oameni să se simtă atrași unul de celălalt.

Nevasta: Mă lași?!

3. Amantele nu judecă

Ea îl acceptă așa cum e. El îi povestește toate prostiile care îi trec prin cap fiind sigur că ea nu va comenta, nu va râde de el și cele mai ascunse dorințe ale lui pot ieși la suprafață în siguranță, secretele rămân ascunse.

Nevasta: Lasă-mă cu prostiile tale, du-te dă la porci, mătură în curte, ți-am zis de 100 de ori de clanța aia care scârțâie!

4. Amantele se îngrijesc mai mult, au mai mare grijă de propria imagine

Ea merge la sală, are grijă cu ce se îmbracă atunci când e cu el, ocazional merge la un spa pentru a fi relaxată atunci când vine Gigi, face anumite lucruri prin care arată mai feminină, mai frumoasă și mai încrezătoare.

Spre deosebire de ea, nevasta când ajunge acasă își ia capotul de la mă-sa, da, ăla găurit și spălat de sute de ori încât nici modelul nu se mai distinge, e total demachiată. A, scuze, pe capot se disting foarte bine cele câteva pete de ulei care nu mai ies nici cu sodă caustică. E o diferență, nu?

5. Amanta face complimente

Atunci când el a avut un succes undeva, fie la servici, fie a dat un gol mișto aseară cu băieții, fie se laudă cu mașina cea nouă, ea nu pierde ocazia să-l laude. În plus, atunci când el face ceva frumos pentru ea, îl apreciază. Când a avut un eșec, îl încurajează. Amanta arată clar aceste forme de afecțiune, ceea ce pe el îl atrage.

Nevasta, chiar dacă simte la fel, nu face la fel.

6. Ea îl face să se simtă important

Amanta bună e o tipă submisivă. Nu vă gândiți la 50 de nuanțe de gri. Însă atitudinea ei este aceea în care caută mereu acceptul și sfatul lui pentru orice. Îl ascultă și îi cere opinia. Arătând cumva că el îi controlează oarecum viața, îl face să se simtă necesar și dorit.

Nevestele bărbaților cu amante fac exact opusul, cred că ele sunt cele mai în măsură să ia deciziile, cu sau fără acceptul și sfatul lui.

7. Amantele sunt deschise la a face sex

Ele nu refuză aproape niciodată. Ele nu se simt rușinate să inițieze lucrurile. Poartă lenjerie sexy și în general acordă o importanță mare sexului. Sunt mereu deschise să încerce ceva nou, că e o jucărie sau o poziție, un joc sau o fantezie. Sunt neveste care în timp ce el asudă, caută pe telefon rețete. Nu cred că e cazul să spun mai mult.

8. Amanta trăiește momentul

Fără așteptări, fără interpretări. Fără să-l pună în încurcătură atunci când își dorește ceva. Ea spune direct și face pe moment. Pentru că-l are doar în anumite momente, îl prețuiește ca și cum mâine s-ar putea să nu mai vină.

Cam asta ar fi în mare. Plus ultimele gânduri ale autoarei:

Nu veți perde nimic din moralitatea voastră dacă acceptați și sunteți de acord cu ce am scris mai sus. De fapt, o parte din voi veți începe să vă simțiți vinovate de faptul că ați ajuns să oferiți celui de lângă voi atât de puțin. am trecut și eu prin starea asta și trec și acum când scriu aceste lucruri.

e vremea să aprindeți din nou scânteia în relația voastră afectată de rutină. trebuie să revină sezonul romantismului!

după ce am scris aceste rânduri am început o nouă relație amoroasă. cu soțul meu, desigur. avem o săptămână 🙂

nu pot să vă spun decât că e mișto!

O sa-ti placa si astea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proaspete