Cele mai tari filme care vin în 2017

2016 a fost un an relativ sărac în ceea ce privește producția cinematografică. Răsfoind în memorie filmele anului e chiar greu să găsești ceva extraordinar, privind cu ochiul consumatorului obișnuit de film. Probabil că cel mai așteptat film în 2016 a fost Suicide Squad, care, să fim sinceri, nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor.

Din alte genuri au mai fost câteva: Arrival, The Magnificent Seven, Dead Pool, Rogue acum spre sfârșit, Zootopia bunicel pentru copii și puține horror mai de doamne-ajută.

Așadar ne uităm cu speranță la 2017 și nu o facem degeaba. Sunt mai multe titluri demne de atenție pe care vi le arătăm cel mai bine printr-un playlist cu trailerele lor.

O sa-ti placa si astea

2 COMENTARII

 1. Un articol de tot rahatul. Anul 2016 un an slab de ce? Pentru ca atat puteti dumneavoastra? Enumerati cateva filme, extrem de putine si gata ati catalogat anul ca fiind unul slab. Dar Moonlight unde e? La la land, The salesman, Hacksaw Ridge, Juste la fin du monde si multe altele. In schimb va puneti sperantele in cacatul de Fifthy shades darker. Mai bine va apucati de scris despre cu totul altceva.

  • In vara lui 2016 se prefigura chiar un an dezastruos pentru industria cinematografica, deoarece se vânduseră atât de puține bilete încât se putea ajunge chiar la o situație dramatică. Apoi lucrurile s-au mai rezolvat pe parcurs, dar încasările au fost totuși pe un trend descendent, având în vedere creșterea înregistrată în ultimii ani.
   Asta s-a întâmplat din cauză că anul 2016 a fost sărac în filme la care lumea să se înghesuie la cinema. Este un fapt, nu o părere de-a mea, un oarecare scribălău de pe net.
   Nu îmi pun eu speranțe în nuanțele de gri, personal nu mi-a plăcut nici primul. Însă va avea încasări.
   Faceți diferența între filme bune și filme care atrag masa mare de oameni. Eu la alea m-am referit.
   Vă mulțumesc totuși și vă felicit pentru implicarea și dârzenia cu care apărați filmele bune! Chiar dacă asta mă face să pic de cacao în ochii dvs 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proaspete