Culmea indiferenței! Un LIVE pe Facebook mai important decât viața unui om

Mega-mania Facebook a cuprins de ceva vreme mare parte din populația lumii și o strânge încet de gât ca o cravată sinucigașă, ca o zgardă strangulantă de genul celor folosite la dresaj. Doar că în acest caz oamenii se “dresează” singuri, din propria voință și în mare parte această educație nu vine cu aspecte pozitive.

Pentru câteva like-uri oamenii sunt în stare să facă orice, să filmeze orice, să se expună oricum, iar mai nou chiar să se sinucidă.

Dacă în cazul trusturilor de presă, acest lucru este oarecum de înțeles, reporterii făcându-și meseria și încasând bani pentru asta, în cazul persoanelor de lângă noi este inexplicabil cum goana după faimă online determină renunțarea la cele mai simple virtuți.

Este și cazul filmării inexplicabile de mai jos în care, din motive necunoscute deocamdată, o femeie stă agățată de marginea balustradei de la balcon în timp ce o altă persoană o filmează. În cele din urmă femeia nu se mai poate ține și cade în gol mai multe etaje, aterizând pe acoperișul unui garaj de lângă bloc.

Poliția investighează acest caz (Kuweit) urmând să stabilească împrejurările în care femeia a ajuns pe cealaltă parte a balustradei, dacă este tentativă de crimă, accident sau sinucidere.

Miraculos, femeia a supraviețuit căderii de la mare înălțime dar nu se știe dacă își va reveni. Interesantă și în același timp contradictorie este atitudinea persoanei care a filmat-o, deoarece aceasta nu schițează niciun gest că ar dori să o ajute pe femeie să revină în siguranță pe balcon.

 

Culmea infiderenței

Posted by VideoMaxy on 30 Martie 2017

O sa-ti placa si astea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proaspete