Doi monștri cu formă umană taie urechile unui câine și i le dau să le mănânce

Ne cerem scuze pentru existența acestui articol. Vă avertizăm că imaginile sunt grotești. Dar nu puteam trece cu vederea o astfel de monstruozitate și sperăm că aducerea ei la cunoștința cât mai multor cititori să nu facă altceva decât să ajute la conștientizarea și amendarea unor astfel de tratamente aduse animalelor.

Este vorba despre doi tineri turci pentru fapta cărora, ieri, Daily Petition a postat o petiție pentru aplicarea unei pedepse drastice. Aceștia au tăiat urechile unui câine și s-au pozat apoi triumfători ținând în mână trofeele de război.

Mai mult, idioții au trecut la nivelul următor de cruzime și i-au dat câinelui înfometat să-și mănânce propriile urechi. În imagini ei apar mândri de faptele lor în timp ce bietul animal se zvârcolește pe jos de durere.

Fapta celor doi nenorociți a fost confirmată de un ziar local turcesc. Acesta informează că cei doi au fost prinși și urmează a fi pedepsiți.

Nu cunoaștem prea bine legile din Turcia dar, conform publicației, acestea interzic cruzimea față de animale precum și orice “ajustări” ale urechilor sau alte părți ale corpului unui animal, lucruri care se mai utilizau în trecut (tăierea urechilor pentru anumite rase de câini, tăierea cozii s.a.m.d.).

Autorii acestei cruzimi sunt Hasan Kuzu și Neset Yaman, doi tineri cunoscuți anterior pentru implicarea în lupte de câini.

Dacă doriți să vă alăturați petiției online pentru pedepsirea acestor monștri cu chip uman, o puteți face AICI.

O sa-ti placa si astea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proaspete