Array

Au furat mortul de două ori înainte să-l îngroape LOOOOL

Doi angajați de la morga spitalului Tema General Hospital din Ghana au dat buzna la înmormântarea ce avea loc în cimitirul din oraș și în fața tuturor au luat mortul pe sus și au plecat cu el.

Aceștia erau nemulțumiți de faptul că familia nu achitase serviciile de îmbălsămare așa că s-au gândit să-și facă singuri dreptate. Chiar înainte de a fi lăsat sicriul în mormânt, cei doi au luat mortul în spinare și au plecat cu el în fața mulțimii înmărmurite de oameni care asistau la slujbă.

În stare de șoc, cei prezenți nu au mai avut nicio reacție la gestul inedit al oamenilor de la morgă și s-au uitat toți lung după mortul care în loc să fie lăsat în groapă a plecat la plimbare în cârca celor doi.

[fblikebox id=568]

Dar povestea nu se termină aici! În urma investigației se pare că mortul a fost furat de două ori. Inițial, familia a așteptat ca mortul să fie pregătit la morgă după care fără să plătească l-au luat pe furiș și au plecat cu el la cimitir, lăsându-i pe angajații care l-au îmbrăcat și îmbălsămat cu buzele umflate. Din spusele celor doi angajați ai spitalului, se pare că această practică nu este singulară. Nu este prima oară când mortul este furat din spital fără ca familia să plătească taxele de pregătire.

“De data asta chiar ne-am enervat rău! Muncim ca proștii să spălăm morții, să-i îmbrăcăm, îi și îmbălsămăm și apoi mortul ‘fuge’. Noi din ce ne mai luăm salariul?!” s-au plâns băieții de la morgă persoanelor care i-au oprit.

În cele din urmă, cei doi au fost plătiți de câțiva participanți la înmormântare și conflictul a fost stins.

 

O sa-ti placa si astea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proaspete