Hoții au furat până și protestul

Lucrurile au luat-o complet razna la protestul din București unde peste 150.000 de oameni își exprimau nemulțumirea pentru legiferarea corupției.

Mai mult de 100 de pseudo-protestatari mascați cu cagule, fulare și glugi pentru a nu putea fi recunoscuți au preluat ostilitățile atacând cordonul de jandarmi. Până la această oră doi jandarmi și doi protestatari au fost transportați de urgență la spital.

Conform unor surse ale RealitateaTV, agitatorii care au aruncat cu cockteiluri molotov, bâte și pietre în jandarmi ar fi reprezentanți ai ultrașilor dinamoviști și rapidiști. Conform acelorași surse, aceștia ar fi fost pregătiți anterior pentru boicotarea protestului de conducerea clubului, respectiv Ionut Negoiță, beneficiar direct al ordonanței de modificare a Codului Penal. Pe transmisiunea live au fost identificate persoane care scandau și numele fostului patron, Borcea.

De asemenea, există surse care susțin că lovitura de grație pregătită justiției ar putea fi unificarea DIICOT și DNA, lucru care ar duce la înlăturarea șefilor acestora, Daniel Horodniceanu și Codruța Kovesi și înlocuirea lor cu altă persoană.

Protestatarii pașnici s-au delimitat de la început de ultrașii care au confiscat protestul, scandând Fără violență și Nu așa. Așa cum s-a văzut pe transmisiuni, unii dintre protestatari au încercat să facă la un moment dat un cordon între ultrași și jandarmi, fiind spulberați instantaneu de huliganii agresivi.

La această oră huliganii au fost împrăștiați de forțele de ordine. Noaptea se anunță încă fierbinte…

O sa-ti placa si astea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proaspete