În India fetele nou născute sunt îngropate de vii. Doar pentru că sunt fete

428
ingropata de vie
Mai jos VIDEO

Locuitorii din districtul Japur din India au descoperit o fetiță nou născută îngropată de vie. Fetița nu avea mai mult de câteva ore și a fost găsită de o fată care trecea prin apropiere. Fusese îngropată în nisip și lăsată să moară.

A avut noroc că un picioruș ieșise din groapa puțin adâncă, astfel că a putut fi observată. Era înfășurată într-o cârpă. A fost dusă de urgență la cel mai apropiat spital unde a fost stabilizată de medici.

Medicii i-au pus numele Dhariti, ceea ce într-un dialect sanscrit înseamnă Pământ.

Zona din India în care s-a întâmplat incidentul nu este străină de astfel de evenimente. Fiind o zonă săracă, familiile își doresc în primul, al doilea și ultimul rând băieți. În aceste condiții, cazuri de acest gen când fetițele sunt aruncate pur și simplu la naștere sunt numeroase.

Mai mult, o mulțime de medici au fost acuzați pentru favorizarea avorturilor atunci când fătul era de sex feminin. Luna trecută polițiștii au recuperat nu mai puțin de 19 fetuși de sex feminin dintr-o  canalizare, în statul Maharashtra, identificând în același timp și medicul care a produs avorturile.

India încearcă prin lege să determine o echilibrare a balanței sexelor în rândul populației. În acest sens, sexul înaintea căsătoriei este interzis, pentru a nu favoriza avorturile. În zonele sărace însă, lucrurile au cam scăpat de sub control.

Un studiu britanic din 2011 arată că în ultimii 30 de ani aproximativ 12 milioane de avorturi în India au vizat doar faptul că fătul era de sex feminin.

În cazul prezentat mai sus, poliția este acum pe urmele părinților, care sunt acuzați de crimă.

Fetiță îngropată de vie în India

Posted by VideoMaxy on 27 Aprilie 2017

<
loading...
>

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here