M-am hotărât! De luna viitoare mă duc la sală!

De ce merg bărbații la sală? Țin ei atât de mult la sănătate încât să facă asta doar pentru ei?

Domne, eu nu cred în chestia asta. Nu cred pentru că văd din ce în ce mai multe burți. Inclusiv pe a mea. Crește frate, orice i-aș face. Poate dacă aș merge regulat la sală și m-aș ține de un regim alimentar corespunzător, n-ar mai crește. Poate chiar ar scădea.

Dar virtuțile majorității bărbaților stau în altă parte, foarte puțin legate de sănătate. Anturajul nu prea te lasă să ai grijă de tine. Cu toate că fetele sunt frumoase.

Este foarte aiurea să vezi o fată frumoasă cu un corp superb lângă un burtos de pe care atârnă slănina prin toate părțile. Dar este o realitate tot mai des întâlnită. Dacă mergi la ștrand o să vezi asta într-o majoritate covârșitoare.

Băieții sunt puși aproape toți pe căpătuială. Căpătuiala înseamnă la noi în țară multe lucruri, munca cinstită fiind destul de departe de ideea principală. Caterinca pe bani înseamnă o ciupeală de unde se poate și asta implică învârtirea în cercuri dubioase, cu alți băieți dubioși. Înseamnă băute, mâncat pe apucate la colțul străzii, stat mult în mașină și alte lucruri care nu prea au treabă cu mișcarea efectivă și constantă. Adică burtă.

Veți spune “Da, pe dracu, nu-i așa! Eu nu fac așa, eu muncesc!”. Poate muncești tu, poate muncesc eu, poate muncește și Gicu și Pandele, prietenii noștri. Nu spun că toți sunt la fel. Dar majoritatea nu o facem noi.

Între timp, ia uitați-vă la fetele astea! Închipuiți-vă cum le-ar sta lângă un porc burtos cu freză cocoș. Sau mai rău, cum le-ar sta lângă tine. Dacă vrei să le stea bine, hai la sală!

O sa-ti placa si astea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proaspete