Mindflix. Banda pentru puturoși de la Netflix controlează televizorul doar prin gânduri și mișcări ale capului

Netflix a inventat un fel de bentiță pentru puturoșii care nu mai au chef nici măcar să apese pe butoanele telecomenzii clasice.

Numită Mindflix, banda permite utilizatorului să controleze meniurile Netflix, să navigheze printre programele aplicației și să aleagă unul din ele pentru vizionare.

Ideea a venit în urma unui brainstorming denumit hack-day, organizat în interiorul companiei. În 24 de ore angajații au fost nevoiți să vină cu un concept inovativ având în vedere aplicația Netflix sau orice altceva legat de aceasta.

Inginerii s-au folosit în crearea prototipului de o bandă creată de Muse, sensibilă la activitatea cerebrală, folosită pentru a induce stări de meditație și bună dispoziție.

Netflix spune că nu trebuie să ne așteptăm ca Mindflix să fie disponibilă în magazine foarte repede. Majoritatea inovațiilor apărute în urma hack-day rămân de obicei la stadiul de concept. Totuși, Mindflix ar fi o inovație teribilă în lumea media și este totuși posibil ca Netflix să profite de pe urma ei creând un produs vandabil.

O sa-ti placa si astea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proaspete