Array

Minoră violată de 43.000 ori la 12 ani. Judecători, preoți și polițiști formau clientela zilnică. VIDEO

După propriile estimări, această fată a fost violată de 43.000 ori, în cei 4 ani pe care i-a petrecut sub teroarea traficanților de carne vie din Mexic. A fost furată pe când avea doar 12 ani și timp de 4 ani a fost victima abuzurilor sexuale.

Acum, la 24 de ani, Carla s-a transformat din victimă în îndrumător. Salvată de poliție din mâinile traficanților la 16 ani, ea oferă sprijin și suport moral altor victime de acest gen.

Fata povestește cum cei mai răi clienți erau tocmai aceia care ar fi trebuit să o protejeze.

Din cei circa 30 de clienți pe care trebuia să-i satisfacă într-o zi, mulți dintre ei erau judecători, preoți, polițiști și alți oameni ai legii. În aceste condiții, fetele sechestrate nu aveau cui să ceară ajutor.

În prezent, Carla vorbește despre abuzurile sexuale și sclavagismul modern în mai multe țări, în cadrul unor programe de ajutorare. S-a întâlnit chiar și cu papa Francisc în cadrul unei conferințe internaționale și este mândră că poate ajuta.

Încă i se mai pare ciudată schimbarea de la fetița speriată cu fustă scurtă și tocuri ce se ascundea într-un colț la femeia care este astăzi.

Reportaj CNN tradus de prezentsimplu.ro

[fblikebox id=568]

SourceCNN

O sa-ti placa si astea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proaspete