Nici NASA nu stie ce ne vizitează luna viitoare

Un obiect misterios descoperit la sfârșitul lui Noiembrie, va trece pe lângă planeta noastră în luna februarie si deocamdată nici specialiștii de la NASA nu pot spune cu exactitate despre ce este vorba.

Numit 2016 WF9, obiectul a fost descoperit în cadrul programului NEOWISE iar specialiștii cred că are aproximativ 1kilometru în diametru, ceea ce este o dimensiune de luat în seamă.

Obiectul neidentificat creează suspiciuni printre specialiștii NASA deoarece nu se pot decide dacă este vorba de o cometă sau un asteroid sau “altceva”. Asteroizii sunt de obicei obiecte în care predomină metalul sau diverse roci, pe când cometele sunt înghețate și prezintă un nor gazos. Obiectul în cauză este întunecat și mat ca o cometă dar nu are norul gazos specific.

Principalul investigator James “Gerbs” Bauer de la NASA Jet Propulsion Laboratory, spune că probabil obiectul este o cometă foarte veche ce și-a pierdut în timp toată masa gazoasă ce o înconjura, fără a face alte supoziții referitoare la natura obiectului misterios.

O sa-ti placa si astea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proaspete