O cheamă Beshine și are cele mai mari silicoane din lume

Beshine, femeia cu cele mai mari implanturi de silicon din lume, a trecut prin tot alfabetul ca și mărime de cupă la sutien, ajungând acum la cupa Z. A început cu o modestă cupă B, da a ajuns acum la sâni care cântăresc 10kg bucata.

Beshine nu se plânge (normal, beshine se trage, nu se plânge), ba chiar spune că din cauza sânilor trăiește o viață minunată, cu toate că privirile insistente către silicoane de care are parte oriunde ar merge ar putea fi stresante la un moment dat.

silicoaneSânii imenși i-au făcut și o carieră destul de interesantă. Pe lângă filmele pentru adulți (ce, vă așteptați să lucreze la bancă?!) fata face și carieră în fitness. Oricum avea nevoie de exerciții pentru mușchii spatelui, având în vedere greutatea imensă ce o are de cărat și care altfel ar cocoșa-o.

Dacă încă nu ești convins că așa o cheamă, ai AICI linkul către site-ul ei. Unde totul se plătește, nenică! Păi nu a investit fata atâta timp și bani în silicoane ca să le dea pe gratis. Bine, avem și la promoție, numai pentru cititorii fideli. Caută pe orice site pentru adulți profilul ei și o poți vedea gratis.

 

O sa-ti placa si astea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proaspete