Politician la guvernare face spume văzând naziștii cretini, animalele care protestează împotriva grațierii

”Ieri a avut loc prima manifestaţie nazistă, din ultimii şaptezeci de ani, în România. Au iesit nişte cretini care vor tortură în locul privării de libertate şi lagăre de exterminare în locul închisorii. Mai vor şi încălcarea Constituţiei, care garantează dreptul la demnitate şi la tratament uman. Animalelor, mi-e scârbă de voi. De toţi ăia care aţi fost pe stradă, aseară. Atât de scârbă încât aş ieşi împotriva voastră, tot acolo, în stradă.
Doar că vreau să fiu sigur că pot să respect Constituţia, care vă garantează dreptul la viaţă…Astăzi, nu sunt sigur. Fac spume când văd nazişti. Multe spume. Jos Koveşi, Iohannis, Mungiu Micţiunedi si, în general, jos cretinii şi naziştii! Editez: A, ştiu că limbajul nu-i politic. Şi? Sunt om de afaceri

Cătălin Beciu Vicepreședinte ALDE

Asta scrie Cătălin Beciu pe Facebook, Vicepreședinte și cofondator al ALDE, formațiune politică aflată la guvernare, adresându-se protestatarilor care se opun modificărilor legislative referitoare la grațiere.

După ce postarea sa a fost luată în colimator de multă lume, posibil și la insistențele colegilor de partid care banuim că nu se pot identifica cu astfel de declarații, Cătălin Beciu a șters-o.

A revenit ulterior:

”România are lagăre de exterminare, în loc de închisori”, ”România torturează deţinuţii, aşa cum aflăm zilele astea, deşi oamenii ăia trebuie să fie doar privaţi de libertate”, ”România nu respectă Constituţia, această lege fundamentală garantând tuturor dreptul la viaţă şi la demnitate”, ”orice manifestant împotriva unei legi a amnistiei, având în vedere că cele de mai sus sunt adevărate, încurajează tortura şi lagărele. Asta, în literatura de specialitate, are legătură cu nazismul”.

Cătălin Beciu a mai făcut atacuri dure asupra DNA și asupra șefului DNA, Codruța Kovesi.

Are Codruta scoala cat Irinel Popescu? Nu? Are aceeasi importanta in societate? Acelasi raspuns, nu? Atunci de ce are salariul de 5 ori mai mare?”

O sa-ti placa si astea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proaspete