Prezervativul smart: ultima invenție care ne lipsea

Unicul lucru ce ne lipsea pe lumea asta, prezervativul smart, a fost inventat de compania engleză British Condoms.

Se numește i.Con și adună date din timpul folosirii prezervativului într-un nano-chip, după care le transmite pe smartphone. Aceste date se referă la statistici despre circumferință, durata folosirii, viteză, caloriile arse, detectează oarecum pozițiile abordate… un fel de bandă fitness purtată pe cocoșel.

Mai mult, el poate depista și boli gen sifilis sau chlamydia (asta nu știu ce e).

Datele se trimit către telefon prin bluetooth, unde sunt păstrate sau share-uite cu prietenii și lumea largă (asta în cazul în care performanțele vor fi superioare, altfel sigur nu le va distribui nimeni).

smartProducătorul spune că lansarea produsului se va face în acest an, la un cost de 60 lire. Oricum deja peste 100.000 de doritori au înregistrat precomenzi.

Între timp, lumea încearcă să găsească moduri prin care se pot falsifica datele extrase din prezervativul inteligent. Sunt propuse tot felul de trick-uri, printre care și introducerea lui într-o mașină de spălat și apoi extragerea datelor de viteză.

Hackerii se gândesc cum să viruseze aplicația astfel încât datele să apară în timp real pe Facebook.

Cu o încărcare completă, prezervativul smart poate furniza date până la 8 ore(ca și cum i-ar trebui cuiva 8 ore). S-au cerut totuși lămuriri dacă nu cumva bateria utilizată este similară cu cea de pe Note 7 🙂

 

O sa-ti placa si astea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proaspete