Samsung va revinde telefoanele Galaxy Note 7 întoarse în fabrică

În urma presiunilor exercitate de agențiile de mediu, Samsung dezvăluie planul de a întoarce pe piață telefoanele Note 7 care au fost întoarse în fabrică după scandalul cu bateriile care explodau.
În octombrie anul trecut Samsung chema în garanție toate telefoanele Galaxy Note 7, după ce terminalele se dovedeau având defecte la partea de baterie, datorită cărora acestea se supraîncălzeau și exista un risc de explozie.
Investigația producătorului a arătat că multe dintre baterii au fost prost dimensionate, Samsung acuzând pentru aceste nereguli producătorii Samsung SDI Co Ltd și Amperex Technology Ltd.

Luni, Samsung a anunțat că intenționează să revândă aceste telefoane ca refurbished, readucând astfel la viață modelul care s-a bucurat de un mare succes la momentul lansării.

Încercând să se conformeze cu politicile de mediu, Samsung a anunțat că toate aceste telefoane vor fi refolosite sau reciclate, chiar și numai prin extragerea de piese și metale rare care intră în componența lor.

Veste a fost primită cu interes până și de Greenpeace, care de altfel organizase o serie de proteste la ideea ca toate aceste terminale să devină deșeuri electronice.

O sa-ti placa si astea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proaspete