Array

Un brazilian a câștigat 3.5 milioane de dolari la ruletă în cazino

Beizadeaua braziliană Pedro Grendene este fiul cunoscutului magnat Pedro Grendene Bartelle, proprietar al cunoscutelor fabrici de încălțăminte Ipanema.

Aburit după petrecerea prelungită de revelion în stațiunea exclusivistă Punta del Este, pe 4 ianuarie 2017 Pedro pariază o sumă impresionantă (350.000$) pe un singur număr, 32 roșu.

Prietenii și mulțimea devin din ce în ce mai agitate în timp ce bila albă se rostogolește în jurul grilei și cade… fix pe 32 roșu. Alegerea îi aduce puiului de miliardar un câștig de 3.5 milioane de dolari.
[fblikebox id=568]
Conform unor declarații ulterioare ale crupierilor, în mod obișnuit cazinoul nu acceptă licitarea unor sume atât de mari pe un singur număr decât în saloanele VIP. Pedro, deși este un cunoscut al cazinoului, tatăl său deținând în trecut acțiuni la Casino Hotel Grand, a dorit însă șă joace înconjurat de prieteni și public. Pentru a nu știrbi imaginea familiei, chiar Pedro a negat că ar fi câștigat/licitat o sumă atât de mare însă filmările din timpul grozăviei infirmă acest lucru.

https://youtu.be/ko3iXtlwnGU

O sa-ti placa si astea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proaspete