Vrei vieți infinite la Candy Crush? Normaaaal! Avem mai multe soluții. Metoda 1 VIDEO

Candy Crush Saga este probabil una dintre cele mai folosite aplicații pe mobil și nu numai. Toată lumea care joacă se lovește de aceeași problemă. Lipsa vieților, atunci când nu ai chef să faci altceva și vrei să te cufunzi în ecranul telefonului și să miști biluțe.

Normal, e o activitate condamnabilă oarecum, însă cu stresul care ne înconjoară zi de zi avem nevoie și de momentele de relaxare. Și dacă acesta este cel mai la îndemână… treacă de la noi.

Pe vremuri toate jocurile aveau coduri. Nu exista unul la care să nu fie vreo combinație de taste care să-ți aducă viață infinită sau armură sau alte bălării. Ei bine, Candy Crush nu prea are așa ceva. Sau nu am descoperit noi. Dar există soluții totuși.

Metoda 1

Această metodă de a reumple tolba cu vieți este una simplă și se poate folosi direct pe mobil unde joacă majoritatea (eu unul joc doar dimineața pe WC). Are avantajul că o poți folosi de câte ori vrei și foarte rapid.

Când ai epuizat toate viețile, ieși din joc, intri în setările telefonului și muți ora înainte cu 3 ore. De ce 3 ore? Pentru că în mod normal este nevoie de 2 ore și jumătate pentru ca toate cele 5 vieți să se refacă automat.

Când intri înapoi în joc, surpriză! Ai din nou 5 vieți. Chiar dacă ieși afară și muți ora telefonului înapoi la cea reală (o pui înapoi pe automat), viețile rămân.

Singurul inconvenient al acestei metode este că orele până când viețile ți se vor reface în mod natural cresc cu cele pe care le-ai “furat”. Așadar, această metodă este cel mai bine de folosit atunci când ai de gând să te joci în prezent dar știi că apoi o perioadă suficient de mare nu vei mai folosi jocul, pentru ca viețile să se poată reface normal pe parcursul pauzei.

Aveți mai jos o demonstrație direct pe telefon (IOS, dar principiul este același și pe Android).

În episodul următor vă arăt o altă metodă, puțin mai complicată dar care are avantajele ei.

O sa-ti placa si astea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proaspete