Fumatul omoară erecția și reduce penisul cu cel puțin 1cm

Primele studii care legau fumatul de reducerea dimensiunii penisului s-au făcut în urmă cu câțiva ani dar au fost intoxicate cu contra-reacții din partea producătorilor de țigări, lucru care a estompat impactul acestora asupra societății, mai ales că erau făcute de un grup de studenți.

Studii mai recente vin însă în susținerea celor inițiale și confirmă acest fapt. Dr Pedram Salimpour, unul din cercetătorii de la Universitatea “Școala de medicină” din Boston susține faptul că această scădere în dimensiuni nu afectează la nivel de milimetri, adică insesizabil.

Fumatul, pe lângă faptul că afectează circulația sangvină din corpul uman, are efect și în reducerea capacității de întindere a elastinei, rigidizând-o. Elastina are un rol extrem de important asupra penisului, deoarece ea este cea care îi permite să se alungească și să se îngroașe atunci când fluxul de sânge pătrunde și este blocat acolo.

Fumatul acționează astfel negativ asupra erecției pe două planuri. Reducând fluxul normal de sânge și distrugând vasele de sânge, presiunea cu care acesta ar trebui să susțină erecția scade. În același timp, elastina rigidizată nu-i mai permite să crească în dimensiune așa cum ar fi normal.

Aceste efecte determină o scădere a mărimii bărbăției cu cel puțin un centimetru, spun studiile efectuate pe fumători și nefumători. Așadar, dacă mărimea contează pentru tine (fii sigur că pentru ea contează!), lasă-te măcar acum de fumat!

 

O sa-ti placa si astea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proaspete